Kom på Access kursus og få styr på jeres data

Access kursus
Vil du have et godt tilbud på dit næste Access kursus?
Så klik på en kursusbeskrivelse herunder:
Access kursus her
Access grundlæggende
Access videregående
Access programmering
Databehandling i Access
Intensivt access 2007 opgraderingskursus
Kursus i Access 2010 nyheder


Tilbage til oversigten med alle vores office kurser
  •     


Access kursus i alle versioner: 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010 og 2013

Virksomhedstilpassede Access kurser Kom på kursus i Access, og lær hvordan du opbygger databaser der er sikre og som understøtter din virksomheds kultur og krav.

Et Access kursus ved Officekonsulenterne, er altid opbygget med udgangspunkt i din dagligdag og med dine data. Du vil derfor efter kurset have et udgangspunkt til en database du kan arbejde videre med. På den måde sparer du tid i forhold til at skulle deltage på et standard kursus andre steder.

Hvis du kontakter os med henblik på et access kursus, så vil vi snakke med dig om dine konkrete behov for undervisning. Uanset om det kun er dig eller du også ønsker nogle af dine kollegaer med på kurset så finder vi en løsning, som passer dig og virksomheden.

Typisk vil du på et Access kursus kunne medbringe dine egne ønsker og databaser, således at vi arbejder med dine konkrete databaser undervejs på kurset. Du skal blot informere os om dette inden kursusstart.

Dit access kursus kan afholdes over hele landet uanset om virksomheden ligger på Sjælland, lolland, fyn, i jylland eller København. Prisen er den samme!

Vi har fornyligt afholdt Access kurser i følgende byer: København, Århus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding, Vejle, Fredericia, Herning, Svendborg, Aabenraa, Haderslev, Frederikshavn, Holstebro, Ringkøbing men selvom du ikke bor i nogle af de byer, så kommer vi gerne stadig ud til din virksomhed og besøger dig.

Læs mere om, hvordan du kan bruge Access til at lave professionelle databaser hos Microsoft

Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk