Hvad er Excel egentligt for noget?

Mere viden om Excel? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest i morgen kl. 9.00
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Hvor kan det bruges

På de fleste arbejdspladser i dag, der er Excel en del af pakken man har installeret på sin maskine - men bruger du det, og hvad bruger du det til?
Selvfølgelig kan det ikke undgås at man via email får tilsendt excel filer engang imellem som man åbner op, for at læse indholdet, men ofte så stopper brugen af programmet der - for hvad kan man ellers bruge programmet til?

Excel er uden sammenligning det mest anvendte program til databehandling, datarens og analyse i virksomheder overalt i verden. Så der må være noget i programmet der kan bruges. I denne artikel og de næste der kommer, vil vi give vores bud på hvad Excel kan bruges til.

Hvor kan det bruges?
Uanset om du er bankfuldmægtig, sælger eller anden funktionær på et kontor så kan du bruge Excel.
Er du eksempelvis bankfuldmægtig, så er det klart at du vil se Excel når kunderne sender deres forretningsplan, budgetter og regnskab ind. Det nødvendigt for dig at du har overblikket i Excel til at kunne lave hurtige mellemregninger via det store udbud af formler i programmet.

Det er ofte den måde folk tænker på Excel - altså som et program, hvor man kan lave kedelige regnskaber eller lign. men det er kun en lille del af programmets store muligheder.
Alle modeller, hvor der skal laves større eller mindre beregninger der hører Excel til. Sidder du som sælger og skal du lave tilbud, så læg blot lommeregneren på hylden og start Excel op og byg dine tilbud i Excel. Du kan oveni købet lave skabeloner så du ikke skal starte forfra hvergang.
Som sælger er der også mange der bruger det i forbindelse med deres salgsarbejde til at holde styr på kunderne, hvornår de sidst har fulgt op på en kunde, hvad kunden sagde og vigtigst hvornår der skal følges op på kunden igen.

Så kort fortalt, så kan Excel bruges alle de steder hvor der skal laves beregninger på tal, laves systematiske ændringer af mange rækker og alle andre steder hvor det er praktisk at have data placeret i kolonner og rækker.
Man skal dog ikke bevæge sig ret langt ind i Excel programmet før man finder ud af at det jeg skrev om ovenfor kun er en meget lille del af programmet. For udover det, så er der muligheder for at lave flotte grafer - hvilket gør programmet til det mest anvendte grafværktøj over dem alle.

Du har her fået en lille forsmag for, hvor Excel kan bruges henne - du vil nedenfor se nogle links til flere artikler om Excel. Håber du kan bruge det, og har du lyst til at kommentere på denne artikel om Excel så er du meget velkommen til at kommentere nedenfor.

Oversigt over Excel kurser
Tabeller i Excel 2007
betinget formatering i Excel 2007
Pivottabeller i Excel 2007
Hvad gør excel for dig


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk