Hvad kan excel gøre for dig?

Mere viden om Excel? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest Mandag kl. 9.00
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Microsoft Office er den suverænt mest udbredte kontorpakke i hele verden. Stort set alle firmaer bruger denne kontorpakke til deres arbejde, da den er utroligt stabil, og har alle de nødvendige funktioner. Desværre er det ikke alle firmaer, der opnår at udnytte alle funktioner i Office, især når vi snakker Excel. Microsoft Office Excel er regneprogrammet i kontorpakken, og det er som så mange ting fra Microsoft:

Nemt at lære, men meget svært at mestre. Dertil skal det også siges, at det er nemt at få et lille udbytte af programmet, men meget svært at udnytte det til det maksimale.

Ved at tage et kursus i Excel, har man mulighed for, at lære at bruge de mange muligheder programmet tilbyder. Excel er et meget komplekst program, og der er sjældent kun en løsning til et problem, men flere.

Med makroer har du for eksempel mulighed for, at lave specielle kommandoer inde i programmet, som du selv bestemmer. Laver du en type beregning ofte, kan du lave en makro til den. På den måde kan du med et tryk lave en kompleks beregning - langt hurtigere end at lave den gang på gang.

Pivottabeller kan, sammen med grafer, vise dit materiale grafisk. Det gør det nemmere at se igennem lange rækker af tal, og nemmere at finde præcis den data man har brug for. Her er derfor en mulighed for at øge effektiviteten og derved produktiviteten, ved at tage et Excel kursus.

Med mindre at du allerede kender alt til Pivottabeller, SharePoint dokumentbiblioteker og samtlige makroer har du meget at lære i Excel endnu, og det er ganske forståeligt. Excel er skabt for, at det både er muligt for alle at bruge det, men at man kan slå mange genveje hvis man sætter sig ind i systemet.

Samtidigt udkommer der med jævne mellemrum nye versioner af Excel. Fra Office 2003, til Office 2007 og til i dag hvor vi kører Office 2010. Det er nødvendigt at lære de nye versioner at kende, samt hvilke af de gamle der er ændret, for at kunne få maksimalt udbytte af den tid man alligevel skal bruge ved programmet. På langt sigt er det store mængder af tid, og store summer af penge, at spare. Simpelthen ved fra starten af, at tage sig tid til, at sætte sig ind i de til tider avancerede funktioner i programmerne. Derfor ser de fleste et kursus i Excel som en investering i fremtiden, hvorved de kan spare meget tid på deres arbejdsplads, og fordele den ud over andre projekter i stedet.Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk