Firmakursus i det officeprogram du ønsker

Organisationskurser
IT kurserne er velegnede ved indførelsen af nye programmer og ved behov for en bred styrkelse af hele organisationen.
Funktionskurser
Denne form for IT kursus er perfekt til løsning og automatisering af komplekse opgaver i den enkelte arbejdsfunktion.

  •     


Ofte vil medarbejdere i samme afdeling have samme behov for det samme office kursus. Kurset kan i høj grad indeholde eksempler fra afdelingens hverdag. Derfor er det en stor fordel at afholde denne slags kurser som virksomhedskurser.

Hvorfor firmakursus

De niveauforskelle der evt. eksisterer blandt medarbejdere i samme afdeling, bliver mindre udtalte på et firma it kursus. De medarbejdere der er på et lavere niveau, kan relatere undervisningen til kendte arbejdsopgaver og har derved langt nemmere modtage undervisning på højt niveau.

Et typisk firmakursus tager udgangspunkt i fælles udfordringer/opgaver for firmaet eller afdelingen. Et eksempel kan være brugen af Outlook. Det er ikke bare en teknisk gennemgang af funktionerne - men ikke mindst en snak og en fælles forståelse for brugen af Outlook.

Et praktisk eksempel er "CC mails". Rent fagligt kender de fleste til funktionen. Men en snak med kollegerne i afdelingen (der oftest er modtagere af dine "CC mails") der afklarer, hvornår de er smarte at bruge, kan markant spare tid blandt kollegerne.

Deltagerantallet på et firmakursus er typisk 8-10 deltagere - naturligvis med en stor grad af fleksibilitet for ikke at affolke en afdeling i virksomheden.

Skal du have et firma it kursus, så vælger du blot kursus fra listen af vores it kurser

Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk