excel undervisning

Excel undervisning

Excel undervisning
Excel kurser
Excel viden til dig
Mere viden om Excel? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest i morgen kl. 9.00
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Excel undervisning ved Officekonsulenterne, foregår altid som en vekselvirkning mellem teori og praktik. Vi underviser altid på den måde, for at sikre at det nye stof kommer ind under huden med det samme. På den måde risikerer kursisterne ikke at komme hjem og have glemt det hele.

Selvom alt vores undervisning er tilrettet til virksomhedens og kursisternes hverdag så vil instruktøren undervejs kunne spotte arbejdsopgaver og derigennem kunne lave dagligdagsrelaterede opgaver til kursisterne på kurset.
Du vil opleve at du efter endt excel undervisning på et af vores Excel kurser vil være langt bedre til at kunne spotte hverdags problemer, der med fordel kan løses med værktøjer fra Excel. Det betyder på sigt at du bliver mere effektiv til at læse dine arbejdsopgaver og på den måde vil virksomheden over tid spare penge.
Inden excel undervisningen går i gang vil instruktøren altid spørge ind til de konkrete behov og ønsker for kurset, så det med det samme kan planlægges og eventuelle svære spørgsmål kan forberedes til dagen efter. Så inden du skal på kursus, så anbefaler vi at du sætter dig ned og overvejer hvad du gerne vil have ud af den excel undervisning du skal til at overvære.

Hvad nu?
Vil du høre mere om vores kurser, så er du velkommen til at klikke i højre side og kigge på vores forslag til Excel kurser. Du skal dog huske at dette kun er forslag og at vi altid tilretter excel undervisningen efter dit og dine kollegaers ønsker.
Du er også velkommen til at læse om alle de andre office kurser vi tilbyder vores kunder.
Hvad er Excel
Tabeller i Excel 2007
betinget formatering i Excel 2007
Pivottabeller i Excel 2007
Hvorfor Officekonsulenterne til Excel kursusFind os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk