InfoPath kursus målrettet dine projekter

Infopath kursus
Vil du have et godt tilbud på dit næste InfoPath kursus?
Så klik på en kursusbeskrivelse herunder:
Infopath kursus her
InfoPath Grundlæggende
InfoPath videregående
InfoPath programmering
InfoPath med Sharepoint
Projektrum med InfoPath

Tilbage til oversigten med alle vores office kurser
  •     


InfoPath kursus i alle versioner: 2003, 2007, 2010 og 2013

Virksomhedstilpassede InfoPath kurser Med InfoPath kan du lave profesionelle systemer til indsamling af data på tværs i organisationen. Lær, hvordan du laver flotte og professionelle formularer med et tilpasset InfoPath kursus.

Hvorfor et infoPath kursus

InfoPath er mange ting, og der er båiklere af InfoPath formularer og brugere af disse. Begge grupper har behov for uddannelse i systemet. Udviklerne, i at lave brugervenlige formularer og brugerne de skal have småsive crash-courses i at bruge formularene. ved Officekonsulenterne udnytter vi vores store erfaring og kendskab til mange brancher, så vi hurtigt kan tilpasse jeres kurser til jeres behov og krav uanset om det er kursus til udviklere eller brugere.

Vi inddrager vi jeres data

Vi kan på infopath kurset sagtens inddrage jeres SharePoint portalt, for at lave fremtidssikret løsninger som hele virksomheden kan benytte fremover. Du skal blot nævne det ved booking af kurset.

Kom videre herfra

For at se vores forslag til infopath kurser, så skal du blot vælge et kursus i højre side af skærmen. Husk at dette kun er vores forslag - vi tilpasser kurset til dig og dine ønsker.

Dit infopath kursus kan afholdes over hele landet uanset om virksomheden ligger på Sjælland, lolland, fyn, i jylland eller København. Prisen er den samme!
kender du ikke InfoPath og vil du gerne læse lidt om hvad programmet kan, så kan microsofts website hjælpeFind os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk