Outlook undervisning

Outlook undervisning
Outlook kurser
Outlook kurser
Mere viden om Outlook? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest i morgen kl. 9.00
Kursus:

Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

Der er mange Outlook kurser, og de har allesammen deres fordele og ulemper. Ved Officekonsulenterne, der sætter vi en stor ære i at levere Outlook undervisning, der lever op til enhverv kursists forventninger. Kort sagt - vi ønsker at gøre Outlook undervisningen til en helhedsoplevelse for alle kursister.

Hvad er det for instruktører vi bruger?
Alle vores Instruktører er erfarne folk, der er vant til at bruge Outlook. Så når de gennemfører Outlook undervisningen, så gør de det med en stor sikkerhed for, hvad der kan lade sig gøre og er "best pratice" i programmet. Som kursist, vil du opleve at næsten uanset hvilket spørgsmål du har, og hvilken arbejdssituation du sidder i så vil vores instruktører kunne hjælpe dig videre i programmet.
Det er din sikkerhed for at du få viden for de penge du giver for kurset.
Det er op til dig, hvilket niveau din Outlook undervisning skal foregå på. Vi har instruktører der har udviklet store komplekse løsninger i Outlook gennem mange år, men også folk der "blot" bruger Outlook i deres hverdag, men tilgængel er fantastiske til at forklare de grundlæggende principper.

Hvordan foregår Outlook undervisningen?
Det er naturligvis dig som kunde, der bestemmer hvordan Outlook undervisningen skal foregå. Hvis du ikke har specielle preferencer, så er vores forslag dog at det foregår som en veksel virkning mellem klassediskussion og teori. Outlook er typisk ikke en program, der egner sig til de store praktiske opgaver. Dog undtaget, hvis I i virksomheden skal til at benytte delt kalender for første gang.
Et naturligt emne at inddrage i Outlook undervisningen er kulturen i virksomheden. Altså, hvordan bruger man mail, og kalender i afdelingen. ønsker I det inddraget på kurset, så er det blot at gøre opmærksom på det ved bestilling af kurset.

Hvor foregår det henne?
Din Outlook undervisning, vil altid foregå i din virksomhed på jeres maskiner og med jeres dagligdag i centrum. Uanset om virksomheden ligger på sjælland, fyn, lolland, falster, i jylland eller københavn så kommer vi til jer. Vi kan sågar komme til både Bornholm og grønland.

Hvad nu?
Du kan læse mere om Outlook ved at klikke på linksene nedenfor, og du er også meget velkommen til at kigge på vores Outlook kurser. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til det du finder. Vi tilpasser alle kurser efter dine ønsker!

Oversigt over Outlook kurserHvad er Outlook


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk