excel undervisning

Powerpoint undervisning

PowerPoint undervisning
Excel kurser
Excel viden til dig
Mere powerpoint? Klik her
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest i morgen kl. 9.00
Kursus:

Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:

PpowerPoint undervisning
Vi har nogle af Danmarks bedste powerpoint undervisere. Det betyder at vores powerpoint undervisning, den altid er helt i top. På vores kurser der vil vi altid undervise udfra dine ønsker og behov og dermed sammensætte et kursus, der er meget relevant til din hverdag.

Hvem er de powerpoint undervisere
Alle vores undervisere er freelancere ved Officekonsulenterne. Det betyder at de har andre jobs rundt omkring. De har typisk også egen virksomhed. Nogle sidder og laver powerpoint skabeloner, andre sidder og laver regnskab og nogle laver en masse andre ting. Fælles for dem allesammen er at de har stor erfaring i at bruge powerpoint og at de samtidig også har prøvet en masse andet. Det betyder at den underviser du får ud, er en med begge ben på jorden der kan relatere sig til det du laver i dagligdagen.

Så hvad er det vi gør

Det vi netop sørger for på dit kursus er at gøre det nærværende og spændende så du vil gå derfra opløftet og med en masse ny viden der gør dig i stand til at lave nye lækre powerpoint prsentationer i fremtiden. Hvad nu?
Vil du høre mere om vores PowerPoint undervisning, så klik på knappen foroven eller udfyld formularen til højre med dine oplysninger. Så kontakter vi dig indenfor kort tid så vi kan snakke om dit næste powerpoint kursus.
Du er også velkommen til at læse om alle de andre office kurser vi tilbyder vores kunder.Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk