Office kursus

Office kurser for
virksomheder

Office kurser
Officekonsulenterne har stor faglig indsigt i mange programmer.

For din virksomhed betyder det, at du ikke blot får kompetence i et enkelt program, men får et billede af hvordan programmerne kan bruges i samspil.

På denne side kan du se forslag til IT kurser og Office kurser, som du kan arbejde videre med for at opbygge dit kursus.
  •     


Microsoft Office kurser afholdt på virksomheden

Vi afholder alle vores Officekurser hos virksomheden, når I har tid til det. For jer betyder det at I får det fulde udbytte ud af kurserne, da I kan inddrage jeres egne dagligdagsopgaver på officekurset. Ved at afholde kurserne på jeres adresse sparer i tid, penge og hverdagen kan stadig hænge sammen for deltagerne selvom de skal hente børn og andet efter arbejdstid.

Vi ved vi kan give jer det bedste office kursus, og derfor tager vi udgangspunkt i den dagligdag I sidder i og skræddersyr dit office kursus til dine ønsker og behov. Mange før dig har valgt os som kursus leverandør og de har alle været meget tilfredse med udbyttet af deres officekursus.

Vi gør dig og dine kollegaer klar til fremtiden

Ved at vælge et Officekursus hos Officekonsulenterne, der vælger du en løsning der ruster dig, dine kollegaer og din virksomhed til fremtidens udfordringer. Vores instruktører er alle meget erfarne folk, og har prøvet lidt af hvert både fagligt og indenfor Officepakken. Det betyder for dig at du på et intensivt officekursus hos os får 12 års erfaring serveret som du lynhurtigt kan implementere i hverdagen da vi har taget udgangspunkt i din hverdag igennem hele kurset.
Den instruktør du får ud på dit kursus vil være specialist indenfor det emne du har bestilt kursus i, men derudover vil instruktøren også have et meget stort og bredt kendskab til de andre officeprodukter så de altid kan rådgive jer om hvilket program der er bedst til jeres konkrete opgave.

Kort sagt - bestil dit Office kursus ved Officekonsulenterne

Du skal blot klikke på en af overskrifternee foroven så kommer du videre til vores office kurser. Er du i tvivl om hvilket officekursus du skal vælge, så kontakt os vi hjælper dig gerne videre.

Vi glæder os til at have dig på et af vore office kurser.


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk  
Office opgraderingskurser
 
Microsoft officekurser
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Programmeringskurser
 
Business Intelligence
Grafiske kurser
 
 
 
 
Andre kurser
 
Kursus/foredrag i sociale medier
 
De 10 mest populære IT kurser