IT undervisning der matcher dit behov

Organisationskurser
IT kurserne er velegnede ved indførelsen af nye programmer og ved behov for en bred styrkelse af hele organisationen.
Firmakurser
Specielt tilrettelagt IT kursus for en hel afdeling, oftest med baggrund i en specifik problemstilling.
Funktionskurser
Denne form for IT kursus er perfekt til løsning og automatisering af komplekse opgaver i den enkelte arbejdsfunktion.
Internat IT kursus med teambuilding
Her bruger vi IT kursus som rammen for et teambuilding arrangement, hvor deltagerne igennem anderledes og spændende praktiske opgaver lærer emnerne.
Online kurser når du har tid
Vi tilbyder også online kurser afholdt når du har tid og i varighed, der passer dig. Læs mere om vores tilgang til online kurser her.

  •     


Tiden er løbet fra stereotype uddannelsesforløb. Derfor er en kursusbeskrivelse fra Officekonsulenterne altid udarbejdet på baggrund af dit behov for it undervisning.

Vi underviser ved dig på din arbejdsplads

Vi underviser den samlede virksomhed, afdelinger, eller enkeltpersoner. Intet hold er for stort eller småt for os.

Det er vores erfaring, at IT undervisning er bedst "on-site" - dvs. i omgivelser, som kursisterne er hjemme i. Derfor foregår undervisningen i jeres virksomhed.

Kursusindhold er tilpasset din hverdag

Indholdet i vores IT kurser rettes til, så det passer til de specifikke scenarier, kursisterne arbejder med i hverdagen. Hermed kan den nye viden umiddelbart anvendes efter kurset.

Har du brug for it kursusrådgivning så klarer vi også den for dig. DU skal blot henvende dig til os, så giver vi gerne en uvildig rådgivning af hvad du skal kigge efter for at få den optimale IT undervisning - også i fremtiden!.

Her kan du se forslag til office kurser, som vi kan arbejde videre med for at opbygge dit kursus.

Vi kender alle programmerne

Vi underviser i alle typer programmer, alt fra server systemer til officepakkens programmer. Det vil sige uanset om du vil have et Excel kursus, Word kursus, Outlook kursus, Access kursus eller et SharePoint kursus så kan vi hjælpe dig med det rette kursus. Du skal blot kontakte os allerede idag, så hjælper vi dig videre.Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk