Kunder der køber IT kurser, udtaler sig

glade kunder
Vil du kontaktes?
- Udfyld formularen og tryk på den grønne knap Du får svar senest i morgen kl. 9.00
IT  kursus her
Dette får du på vores kurser:
  • 12 års erfaring.
  • Kurset afholdt i din virksomhed
  • Konkret hjælp til bedre arbejdsrutiner
  • Nærvær og fleksibilitet


Navn:


E-mail:


Spørgsmål om kursus:


  •     Bente Moeslund Laursen BØRNEfonden (Excel og PowerPoint)
Officekonsulenterne har i 2013 gennemført et excel og power point kursus for BØRNEfondens medarbejdere. Underviserne var fagligt meget kompetente og gode til at formidle stoffet på en måde, så vores medarbejdere fik stort udbytte af kurserne, samtidig med at det skete i en behagelig atmosfære. Jeg vil meget gerne anbefale Officekonsulenterne.


Jens Hørlück Aarhus Universitet (Outlook superbruger kursus)
Vi stod overfor at skulle rulle Microsoft Exchange 2010 ud som et nyt fælles mail- og kalendersystem til alle 11.000 ansatte på Aarhus Universitet og har brugt Officekonsulenterne til at undervise vores supportorganisation. Vi havde meget forskellige mail- og kalendersystemer (Microsoft 2003, 2007, 2010, Cyrus mail, Oracle Calendar, FirstClass) og vores supporteres kendskab til 2010 varierede fra intet til meget. Underviseren fra Officekonsulenterne fangede hurtigt deres forskellige forudsætninger og tilpassede kurserne til dette. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores supportere. Derudover er Officekonsulenternes fleksibilitet guld værd, når man skal planlægge kurser i et stort og kompliceret projekt.


Gitte Dalhoff - Global Connect A/S (visio kursus)
Jeg har kun hørt positive udtalelser fra medarbejderne om Visio kurset. De fik rigtig meget ud af kurset, og synes at læreren var både super dygtig og samtidig "nede på jorden". Det var både nemt og praktisk at kurset kunne foregå hos os selv. Og så synes jeg det er virkelig godt at man kan få planlagt indholdet, så det svarer til præcis det, som eleverne har brug for at lære.

Annie Petersen - Nycomed Danmark A/S (excel kursus)
Vores Excel viden skulle udvides - og det blev den!
Kurset blev skræddersyet til vores ønsker og blev i undervisningen løbende krydret med masser af almene ting i Excel, som vi var ikke-vidende om eller havde glemt.
vlookup og Pivottableller var hovedemnerne, og tilgangen til disse blev forklaret meget præcist.
Hele kurset blev afholdt i en rigtig god atmosfære, hvor humor og kemi passede fra første minut.

Pia Lindehøj Hansen - YouSee A/S udtaler (excel kursus)
"Det var nemt at arrangere kurset med præcis de emner, vi havde brug for. Selve kurset foregik i et tilpas tempo tilpasset holdets ønsker og evner. Indholdet var så løst sammensat at der hele tiden var plads til spørgsmål og yderligere uddybning af emnerne. Vi er alle totale Excel-nørder, som næste udelukkende arbejder i Excel, men vi fik alle et eller andet med fra kurset."

Betina B. Larsen - Områdehuset Frødingsalle udtaler (word kurser)
"I dag er det vigtigt for medarbejderne på dagtilbudsområdet, at kunne dokumentere deres arbejde sammen med børn. Vi har It værktøjer til vores rådighed, men vil gerne være "klædt på" til præcise opgaver. Officekonsulenterne har været os behjælpelig med at designe kurser som imødekommer den enkelte medarbejders behov, i relationen med arbejdets tilrettelæggelse og muligheder. Vi oplever medarbejdere på små hold, som møder en underviser som gerne vil imødekomme den enkelte og hvor intet spørgsmål er for lille, og som i tilrettelæggelsen gerne vil imødekomme organisationens behov" Jeg har her i anden omgang fra underviseren modtaget gode løsninger og kreativitet til en sjov og lærerig dag for medarbejderne. Jeg havde et specifikt område jeg ønskede underviser til...og det har jeg fået mulighed for."

Jan Andersen - Fjernvarme fyn A/S udtaler (Office 2010 opgraderingskurser)
Vi har af flere omgange benyttet os af Officekonsulenternes ekspertise, og har nydt godt af den fleksibilitet de yder. De stiller altid med kvalificerede undervisere, som kommer ud til vores adresse for at undervise inden for de rammer vi har, og tilpasser undervisningen efter vores behov. Vi benyttede dem første gang for en del år tilbage, hvor vi havde enkelte medarbejdere som skulle på Access 2003 kursus.

Da vi i Fjernvarme Fyn står over for at skulle opgradere alle vores Office 2003 installationer til Office 2010 i forbindelse med indførelsen af et nyt dokumenthåndteringssystem i foråret 2011, tog vi i efteråret 2010 kontakt til Officekonsulenterne. I fællesskab med dem fik vi planlagt et kursusforløb. Officekonsulenterne skaffede en den helt rigtige underviser til vores behov, som gennemgik ændringer forandringer i Word, Excel og Outlook fra version 2003 til 2010. Dette gav brugerne den for nødende viden og trykhed for at vi kunne opgradere alle Pc’erne til Office 2010. I løbet af 2011 planlægger vi endvidere at benytte os af Officekonsulenterne med henblik på at få nogle mere dybdegående kurser, som vil gøre os i stand til at udnytte de mange nye spændende muligheder som ligger Office 2010.

Mikkel Langager - Velux A/S (excel VBA programmering)
Tak for et godt kursus. Jeg følte at alle blev tilgodeset uanset deltagernes baggrund og ønsker. Kursets sværhedsgrad var passende, det var hverken for svært eller for let, og indeholdt de emner vi på forhånd havde aftalt kurset skulle omhandle. Ud over det gode faglige indhold i kurset, var kursusformen behagelig og uformel, hvilket resulterede i et større engagement fra alle kursister. Jeg vil helt sikkert anbefale Officekonsulenterne til andre kollegaer, og vil sikkert vende tilbage, når behovet for nye kurser opstår igen.

Michael Hansen - Kartago A/S (excel kursus)
"Tak for et godt kursus i Excel 2007. Kurset levede helt op til vores forventninger - vi lærte præcis, hvad vi havde brug for i vores hverdag. Vi fik forklaret de mange muligheder inden for regnefunktioner, layout og tabeller."

Simon Bargsteen Møller - Sauer Danfoss ApS (excel kursus)
"Vi havde brug for at få vores kundskaber løftet I brugen af Excel! Det fik vi så, og mere til! Det var et godt kursus og Officekonsulenterne var på vores bølgelængde, med det samme!"


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk