Tag på Word kursus og undgå frustration

Word kursus
Vil du have et godt tilbud på dit næste Word kursus?
Så klik på en kursusbeskrivelse herunder:
word kursus her
Word grundlæggende
Word videregående
Word opbygning af skabeloner
VBA til microsoft Word
Grundkursus i Office 2007
Word 2007 opgraderingskursus
Tilpasninger af Ribbon i Office 2007
Kursus i Word 2010 nyheder


Tilbage til oversigten med alle vores Office kurser
  •     


Word kursus i alle versioner: 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010 og 2013

Virksomhedstilpassede Word kurser Kom på et Word kursus ved Officekonsulenterne.
Du vil på et af vores Word kurser opleve at dine dagligdags opgaver bliver langt nemmere. Vi tager på kurserne udgangspunkt i din hverdag, og derigennem tilrettelægger vi Word undervisningen.
På den måde så vil du opleve Word undervisningen som nærværende helhedsoplevelse som gør dig i stand til langt bedre at kunne gennemskue problemstillinger i Word når du kommer hjem efter endt kursus.

Alle vores kurser foregår ude ved dig, så uanset om du er fra fyn, jylland, sjælland eller andre steder så kan du få et virksomhedstilpasset Word kursus hos os.
Du skal blot klikke i højre side og vælge et af vores kurser. Du skal dog være opmærksom på at de Word kurser vi har lagt op kun er vejledende og de alle sammen vil blive tilrettelagt efter din hverdag og dine konkrete behov.

Vi har instruktører, der dækker alt fra grundlæggende Word til skabelonsudvikling i Word. Så sidder du med behov for kursus i Word VBA eller andre VBA kurser, så skal du endelig ikke holde dig tilbage for at kontakte os.

Dit word kursus kan afholdes over hele landet uanset om virksomheden ligger på Sjælland, lolland, fyn, i jylland eller aarhus. Prisen er den samme!

Vil du læse mere om Word inden du tager et kursus, så har Microsoft mange gode ressourcer om word hvor du kan læse om programmet.

Læs mere om Word
Store dokumenter i word


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk