XML kursus

XML kursus - lær hvordan XML kan bruges

XML kurser
blank kant xml kursus
Vil du have et godt tilbud på dit næste XML kursus?
Så klik på en kursusbeskrivelse herunder:
XML kursus her
XML Grundlæggende
XML Videregående
XML Schema
XML Stylesheet
XHTML
Tilpasninger af Ribbon i Office 2007

Tilbage til oversigten med alle vores office kurser
  •     


Ved du hvordan XML kan bruges?

Hvis ikke, så er det måske tiden til at overveje at deltage på et XML kursus ved Officekonsulenterne. Her får du målrettet XML undervisning, der viser dig alt om hvordan du kan bruge XML og tilhørende teknologier i virksomheden.

XML er en stærk teknologi, som kan bruges mange steder og til mange ting. Desuden så er XML blot et ord der dækker over rigtigt mange tenologier. Der er eksempelvis XSL(t), XQUERY, XML Schema for blot at nævne nogle enkelte. Skal du have det fulde udbytte ud af XML, så er et virksomhedstilpasset XML kursus, hvor vi kommer omkring alle emnerne i denne spændende verden.

xml kurser

Hvad gør vi på vores XML kurser

Vi samarbejder med nogle af Danmarks bedste instruktører indenfor XML på vores XML kurser, så når du kommer på XML kursus ved Officekonsulenterne så vil du opleve et kursus af høj kvalitet, der giver dig alle muligheder for at arbejde med dine konkrete arbejdsopgaver både under og efter kurset.

Hvad skal du gøre?

Vælg et af vores virksomhedstilrettet XML kurser til højre, og lad os planlægge dit XML kursus i tæt samarbejde med dig.
Vi kan ofte levere dit næste kursus indenfor 14 dage og vi har tidligere leveret disse kurser i blandt andet Odense, København, Aalborg og Århus for blot at nævne nogle enkelte byer. Selvom du ikke bor i en af disse byer, så skal du ikke holde dig tilbage for at kontakte os.

Den bedste XML editor

Det bedste program til at rette og lave XML filer med er Altovas XMLSpy som du kan finde ved at følge dette link.


Find os på G+ IT kurser Tlf: 70 238 237 - salg@officekonsulenterne.dk